Vondel Magazine

Vondel Hotels Hotel Mercier Love Getaway

Ervaar de ultieme romantische escapade bij Hotel Mercier

Wil je jouw geliefde verrassen met een onvergetelijke date? Of je nu je eerste date hebt of je jubileum wil vieren, bij Hotel Mercier wordt jouw romantische droom werkelijkheid!

Bij Hotel Mercier stap je een wereld van luxe en elegantie binnen, waar elk detail zorgvuldig is samengesteld om een romantische sfeer te creëren. Om je verblijf nog romantischer te maken, kun je een speciale ‘Love Getaway’ boeken. Denk aan rozenblaadjes op je bed, chocolaatjes en een heerlijke fles bubbels op je kamer. Laat de romantiek maar beginnen!

Geen zorgen over het zoeken naar een restaurant in de stad: Hotel Mercier heeft zelf een prachtig vegan restaurant, genaamd Bonboon. Of je nu vegan bent, of gewoon van heerlijk eten houdt, de chefs zorgen voor een gastronomische ervaring die je smaakpupillen zal betoveren. 

Even uitbuiken na het verrukkelijke diner? Stap de deur uit en je bevindt je meteen op de betoverend romantische Amsterdamse grachten. De bruggen, verlichte grachtenpanden en reflecties in het water creëren een magische sfeer in de avond. Maak herinneringen samen die je nooit meer vergeet!

Is de avond nog te jong om terug te keren naar je kamer? Proost dan nog een keer op jullie liefde in de sfeervolle bar van Hotel Mercier. De trendy bar is prachtig ingericht met sofa’s, kunst en art deco interieur. Maak een keuze uit speciale cocktails, bijzondere wijnen en lekkere hapjes. De ideale spot voor een ontspannen avond en te genieten van elkaars gezelschap. 

Hotel Mercier wacht op jullie om een onvergetelijke liefdesgeschiedenis te schrijven.  

De Love Getaway boeken? Neem contact op met rooms@vondelhotels.com of bel +31 (0)20 5 150 453