The Inspiring Collection

Vondel Hotels startte in 2003 met één hotel in Amsterdam. De collectie bestaat uitsluitend uit hospitality concepten die uniek zijn in stijl, design en identiteit en toch altijd vanuit dezelfde visie zijn ontstaan.

De visie om een uniek concept te creëren en om gasten eindeloos te inspireren zodat ze een onvergetelijke ervaring beleven. Onze toegewijde teams bestaande uit gepassioneerde professionals staan ​​klaar om aan al je wensen te voldoen, zodat je verblijf naadloos, comfortabel en onvergetelijk wordt.

Heden en verleden

Alle locaties zijn gevestigd in historische panden met een authentiek karakter en een interessant achtergrondverhaal. Oprichter van Vondel Hotels Arjen van den Hof wordt bij ieder project geïnspireerd door de historie van het pand. Verleden en heden smelten samen tot een nieuw verhaal. Een Vondel Hotels verhaal, waarmee we reizigers van over de hele wereld hopen te inspireren. 

Ervaar de magie

Of je nu reist voor zaken of voor je plezier, Vondel Hotels biedt buitengewone gastvrijheid waar onberispelijke service en het creëren van onvergetelijke ervaringen samenkomen. Wij nodigen je uit voor een ontdekkingsreis, waar je een unieke stijl, uitzonderlijke service en onvergetelijke momenten te wachten staat. Je buitengewone ontsnapping begint hier.

Boek je verblijf