Vondel Magazine

Vondel Hotels Hotel Pontsteiger Aanlegplek Boten

5 Hotspots bij Hotel Pontsteiger

Hotel Pontsteiger is ons prachtige hotel gevestigd aan de Amsterdamse waterkade. Hier wil je niet alleen heen vanwege het panoramische uitzicht en zonovergoten terras, maar ook wegens alle leuke hotspots die je vanaf hier kan bezoeken!

 

  1. Breng een bezoekje aan Fabrique des Lumières op het Westergasterrein, slechts op een kwartiertje lopen afstand. Iedere kunst-en cultuurliefhebber kan hier zijn of haar hart ophalen. Wanneer je deze hotspot betreedt, word je ondergedompeld in een magische wereld van kleur, vorm en beweging. Je ziet kunst als het ware tot leven komen: muren, plafonds en vloeren worden getransformeerd in levendige kunstwerken. Een mega aanrader voor jong en oud! 
  2. Vanaf Hotel de Hallen kun je de gratis pont nemen naar NDSM. Na deze vaartocht over het prachtige IJ, beland je in de meest creatieve hotspots van Amsterdam-Noord. Hier bevinden zich de IJ-hallen, een van de grootste vlooienmarkten van Europa, waar je uren kunt struinen op zoek naar verborgen parels en vintage schatten. De combinatie van de pontreis over het IJ, de bruisende sfeer van NDSM en de schattenjacht in de IJ-hallen maakt deze tip een geweldige manier om je verblijf in Amsterdam onvergetelijk te maken. Mis deze unieke ervaring niet tijdens je bezoek aan Hotel de Pontsteiger!

3. Het Comedy Café is het ultieme avondje uit in Amsterdam. Bereid je vol op een avond lachen, gieren en brullen! Het café heeft een intieme sfeer en gezellige sfeer en tijdens de show kun je ook genieten van een heerlijke cocktail. Veel opkomend talent komt voorbij die hun beste grappen, sketches en verhalen delen waardoor je gegarandeerd een leuke avond hebt vol plezier.

4. Op tien minuten lopen afstand van Hotel Pontsteiger, vind je het Stenen Hoofd langs de Westerdoksdijk aan het IJ. Deze plek biedt een oase aan rust in de drukke stad, hier geniet je van het geluid van dobberende bootjes en het panoramische uitzicht over de stad. Dit is dé hotspot voor in de zomer: je kunt hier zonnen, picknicken maar ook kajakken, paddleboarden of zelfs een boottocht maken om de stad vanaf het water te verkennen!

5. De volgende tip is voor degenen die wel houden van wat avontuur, je kunt namelijk erg gemakkelijk vanuit Hotel Pontsteiger de pont te nemen naar de A’DAM toren, waar je kunt genieten van een unieke schommelervaring. Vanaf de A’DAM toren heb je een prachtig uitzicht over de stad. Maak je ervaring helemaal onvergetelijk door te schommelen op de 21e verdieping en geniet van het sensationele gevoel van vrijheid, met je voeten boven de stad! 

 

 

Boek hier je verblijf alvast bij Hotel Pontsteiger!