Vondel Magazine

Vegan Restaurant Bonboon Hotel Mercier

New hotspot in Amsterdam: Bonboon

Vondel Hotels heeft per 4 augustus een nieuw vegan restaurant geopend, genaamd Bonboon. De perfecte plek om midden in de gezellige Jordaan te dineren! 

 

‘Waar een deur dicht gaat, opent altijd een andere deur’ is meer dan waar in dit geval. Daphne opende in 2018 haar restaurant aan het KNSM-eiland, die met haar eetbare kunstwerkjes aantoonde dat lekker eten en lief zijn voor de dieren en milieu, hand in hand gaan. Sinds 4 augustus is het fine dining restaurant heropend aan de Rozenstraat 12, een prachtige locatie midden in de Jordaan. Hier kun je heerlijk neerploffen na een dagje winkelen, een bezoek aan de Noordermarkt of gewoon genieten van een ontspannen wandeling langs de prachtige grachten. Je kunt hier namelijk all-in dineren, maar ook ’s middags al langskomen voor de lunch of een wijntje drinken met lekkere (en uiteraard vegan) bites. 

Iedere twee maanden verschijnt er een nieuw menu, waarbij ze hun gasten elke keer weer versteld doen staan van de experimentele en verrassende smakencombinaties. Ook is er een bijpassend en speciaal wijn en thee arrangement. Uiteraard vertelt de eigenaresse hier graag meer over. Of je nu veganistisch bent, of gewoon nieuwsgierig bent naar de plantaardige keuken, bij Bonboon zit je altijd goed met haar smaakvolle gerechten bereid door getalenteerde chefs. En smaakt je eten niet altijd lekkerder als je weet dat het ook bijdraagt aan een gezonde levensstijl en duurzame wereld? 

 

Ons favoriete gerecht is het dessert: kijk nou wat een plaatje! Het is een panna cotta bereid met saffraan, amandelkruimels, geroosterde rabarber en een heerlijke compote met rabarber, aardbei en oranjebloesem. Perfect klaargemaakt en de heerlijke bite is echt geniaal. Dit restaurant bewijst maar weer dat vegan eten niet alleen lekker en gezond is, maar ook chique en elegant kan zijn.

Wil je deze nieuwe vegan hotspot ook graag bezoeken? Klik hier om vast je reservering te maken! 

Reserveer een tafel