Appartementen

Stap binnen en ontdek onze inspirerende collectie in Amsterdam. Elk pand binnen onze collectie is een meesterwerk op zich en biedt een unieke mix van kunst, design en onvergetelijke ervaringen.

Apartments De Hallen

De loft-appartementen zijn gevestigd een prachtig monumentaal pand, De Hallen, in het hippe Amsterdam-West. De vakantieappartementen zijn geschikt voor twee tot maximaal vier personen. Ze bieden een zee van ruimte met authentieke details en hoge raampartijen die zorgen voor een royale lichtinval. Aan de muur hangt bijzondere kunst en het interieur design is urban vintage met Scandinavische roots.

Ontdek onze appartementen

Apartments Prinsengracht

Beleef Amsterdam als een echte bewoner in een van deze appartementen gelegen aan de Prinsengracht. De appartementen zijn gelegen in een prachtig, pas gerenoveerd 17e eeuws herenhuis dat een typisch Amsterdams gevoel uitstraalt - het karakteristieke trappenhuis en de originele balken zijn nog steeds prominente kenmerken. Deze appartementen vol met hedendaagse kunst bieden alle luxe en laten u het beste van de Prinsengracht ervaren. 

Boek dit appartement

Waarom bij ons boeken

Beste prijsgarantie
Flexibel annuleren
Persoonlijke service
Gratis koffie en thee op de kamer